MERA ostvarila uspešno partnerstvo sa kompanijom SOFTEL na prvom zajedničkom projektu

Rad na ovom projektu obuhvatao je primenu integracije middleware-a koji se izvršava u Cloud-u. Jedan od glavnih uslova koje je klijent nametnuo bilo je stvaranje skalabilnosti u okolnostima velike količine saobraćaja i obezbeđivanje robusnosti sistema.

U avgustu 2016. godine, SOFTEL je dobio finalnu verziju proizvoda koji je bio uspešno isporučen i pušten u rad u okviru zadatog vremenskog okvira i budžeta određenim unapred od strane klijenta.

Kako bi se obezbedila pravoremena isporuka proizvoda, MERA je odlučila da primeni strateški pristup kontinuirane integracije. Takva strategija koja podrazumevala nedeljno finaliziranje projektnih zadataka, olakšala je inženjerima u MERI da proaktivno identifikuju bagove i dobiju na vreme feedback od klijenta.

MERA se raduje daljoj saradnji sa kompanijom SOFTEL kako bi zajedničkim snagama realizovali najbolje ideje.

O kompaniji SOFTEL Communications, Inc.

SOFTEL je odličan izbor za velike i male kompanije koje žele da primene rešenja nove tehnologije štiteći i razvijajući trenutne investicije u aplikacije za interakcije sa korisnicima. SOFTEL, koji radi individualno ili kroz partnerstva oslanjajući se na vrlo stroge inženjerske najbolje prakse, pruža duboku u i ekstenzivnu integraciju i eskpertizu u razvoju različitih aplikacija u domenu objedinjenih komunikacija i platformi kontakt centara koje uključuju ekstenzivni razvoj aplikacija u domenu Internet of Things (IoT). Svakom projektu se pristupa kao najvažnijem projektu SOFTEL-a i smatra se osnovom dugoročne saradnje. Uz tesnu saradnju sa partnerima i korisnicima, očigedni pokazatelj SOFTEL-ovog je taj da su kompanije iz raličitih oblasti u mogućnosti da smanje operativne troškove poslovanja, povećaju produktivnost zaposlenih, povećaju konkurentnost i/ili podstaknu zadovoljstvo korisnika i zaposlenih.

Podelite ovu stranicu:

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu